tag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post8617576822671350846..comments2024-03-28T15:36:04.992+01:00Comments on Hovkonditorn: Oven baked Portabello with Spinach, Caramelized Onion and Chèvre Katarinahttp://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-45875053174104266972013-08-14T16:54:31.284+02:002013-08-14T16:54:31.284+02:00Tack :)Tack :)Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-59057161676478397122013-08-14T16:54:23.536+02:002013-08-14T16:54:23.536+02:00Jag nöjer mig med den mildare smaken av chevre :) ...Jag nöjer mig med den mildare smaken av chevre :) Och lök gillar jag massor!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-58286782508309968102013-08-14T16:53:50.907+02:002013-08-14T16:53:50.907+02:00Ja, så är det verkligen! Ja, så är det verkligen! Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-51622936505108763452013-08-14T16:53:16.417+02:002013-08-14T16:53:16.417+02:00Men så bra då, hoppas ni gillar detta recept! Men så bra då, hoppas ni gillar detta recept! Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-53624934319496697602013-08-14T16:52:48.220+02:002013-08-14T16:52:48.220+02:00Tack Malin! KramTack Malin! KramKatarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-90280920223994547902013-08-14T16:52:34.044+02:002013-08-14T16:52:34.044+02:00Mycket mums :)Mycket mums :)Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-61151857490615620652013-08-14T16:52:21.554+02:002013-08-14T16:52:21.554+02:00Haha, du är för rolig :) Tack och jag är glad om d...Haha, du är för rolig :) Tack och jag är glad om du gillar mina recept. Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-81956137531426339842013-08-14T16:51:39.086+02:002013-08-14T16:51:39.086+02:00Tack Sonja :)Tack Sonja :)Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-36293644402736552422013-08-14T11:31:40.117+02:002013-08-14T11:31:40.117+02:00Ser så fantastiskt gott ut!Ser så fantastiskt gott ut!Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-33646970093012797182013-08-12T21:52:09.678+02:002013-08-12T21:52:09.678+02:00Wow, wow, wow!!!Wow, wow, wow!!!Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-75870426002992185982013-08-12T17:11:24.879+02:002013-08-12T17:11:24.879+02:00Karamelliserad lök är något av det bästa jag visst...Karamelliserad lök är något av det bästa jag visste (gillar fortfarande!) när jag var yngre. Mamma stekte alltid till hennes hemmagjorda pannbiffar. Så gott. Älskar chèvre. Önskar bara det fanns starkare!Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-9349855083736026442013-08-11T22:32:43.656+02:002013-08-11T22:32:43.656+02:00Chevre är gott, det har jag ock lärt mig att tycka...Chevre är gott, det har jag ock lärt mig att tycka. Det, liksom lammfärs, smakar ju lite "unket" och antingen älskar man det eller så hatar man det, tror jag. På svamp smakar det kanon!Sara på Vardag.nuhttps://www.blogger.com/profile/04691618741613240204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-28234603883191330602013-08-11T22:31:46.092+02:002013-08-11T22:31:46.092+02:00oh la la these look good perfect for a party oh la la these look good perfect for a party chow and chatterhttps://www.blogger.com/profile/04225995063075911644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-68211833649117721242013-08-11T21:57:12.175+02:002013-08-11T21:57:12.175+02:00Vi diskuterade på jobbet för ett tag sedan vad man...Vi diskuterade på jobbet för ett tag sedan vad man gjorde med portabello när man fyllde dem. Nu har jag svaret. Ska tipsa mina kollegor i morgon!:) (och testa själv snarast)mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-86275463332426737872013-08-11T20:10:35.725+02:002013-08-11T20:10:35.725+02:00Men vilken fin förrätt, supersmarrig!
Kram kramMen vilken fin förrätt, supersmarrig!<br /><br />Kram kramMalin`s Dinerhttps://www.blogger.com/profile/14998972587027076301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-9140410912687086322013-08-11T16:42:31.338+02:002013-08-11T16:42:31.338+02:00Det här är mums:)Det här är mums:)Ann-Sofi MATSAFARIhttp://www.matsafari.matmolnet.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-83096155258175258472013-08-11T14:40:26.605+02:002013-08-11T14:40:26.605+02:00Katarina, det känns som att det blir godare och go...Katarina, det känns som att det blir godare och godare för varje gång jag tittar in här.<br /><br />Igår var jag nära att fria till dig. Sen kom jag på att jag inte gillar tjejer och att du ändå är upptagen, så då la jag ner idén. Dessutom skulle jag gå upp alldeles för mycket i vikt :-)<br /><br />Men både denna och jordnötsglassen i förra inlägget... Slurp. Hamnar på min att göra-lista.Erica AKA Tomtens Dotterhttp://tomtensdotter.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-72340388961341637512013-08-11T13:52:47.186+02:002013-08-11T13:52:47.186+02:00Wow, vilken kreation! Ser huuur gott ut som helst!...Wow, vilken kreation! Ser huuur gott ut som helst!<br /><3Sonja Kidronhttps://www.blogger.com/profile/08425352489591402602noreply@blogger.com