tag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post3961002377814815359..comments2024-03-29T07:37:51.189+01:00Comments on Hovkonditorn: Rucola-Tomato QuicheKatarinahttp://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-58393545132123408582011-10-10T16:37:15.665+02:002011-10-10T16:37:15.665+02:00Ann-Louise: Tack!
Johanna: Stämmer och tack!Ann-Louise: Tack!<br /><br />Johanna: Stämmer och tack!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-75363416844618239002011-10-10T14:15:02.513+02:002011-10-10T14:15:02.513+02:00Vilket bra recept på pajbotten, en tråkig botten d...Vilket bra recept på pajbotten, en tråkig botten drar helt enkelt ner hela pajen :)Johanna - Kaffekalashttps://www.blogger.com/profile/14921434571809207467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-35845493952673093502011-10-10T13:56:55.362+02:002011-10-10T13:56:55.362+02:00Vilken fin paj och det låter väldigt gott med havr...Vilken fin paj och det låter väldigt gott med havregryn i skalet. Perfekt på en buffé!Ann-Louisehttp://lillamatderiven.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-33451562788161251352011-10-10T04:52:36.382+02:002011-10-10T04:52:36.382+02:00Mårtenssons kök: Ja, pajdegen blir god :)
Remsan:...Mårtenssons kök: Ja, pajdegen blir god :)<br /><br />Remsan: Tack :) tapenade kunde vara gott också att ha på pajbotten!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-3317485907424174922011-10-09T23:17:06.218+02:002011-10-09T23:17:06.218+02:00Gud så gott. Jag gjorde också någon paj utan äggst...Gud så gott. Jag gjorde också någon paj utan äggstanning och hade då tapenade i botten.Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-57391673986333410442011-10-09T21:01:45.676+02:002011-10-09T21:01:45.676+02:00Vilket bra recept på pajdegen, passar oss utmärkt....Vilket bra recept på pajdegen, passar oss utmärkt. Ruccola är något som vi lätt snöar in på, det är så användbart.Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-36286434530000155192011-10-09T15:51:40.731+02:002011-10-09T15:51:40.731+02:00Amy: Tack! Skulle även passa bra att ha lite pesto...Amy: Tack! Skulle även passa bra att ha lite pesto på botten!<br /><br />Alexandra: :) Tack!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-59339208829934305232011-10-09T12:34:28.888+02:002011-10-09T12:34:28.888+02:00Skulle precis skriva samma sak, spännande att inte...Skulle precis skriva samma sak, spännande att inte använda äggstanning! Blir lite mer pizzaaktigt sådär ;) Låter toppengott, den innehåller alla favoriter!Alexandra - Kärlek på tallrikhttp://karlekpatallrik.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-44112754991514469162011-10-09T08:56:11.920+02:002011-10-09T08:56:11.920+02:00Annorlunda utan äggstanning. Ser gott ut! :)Annorlunda utan äggstanning. Ser gott ut! :)Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.com