tag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post1656884652813659627..comments2024-03-28T15:36:04.992+01:00Comments on Hovkonditorn: Lemon Quark-Berries Cake Katarinahttp://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-8682980553262090192014-04-16T14:18:55.527+02:002014-04-16T14:18:55.527+02:00Hej Plommonet! Då kan du grädda dem i 175 grader o...Hej Plommonet! Då kan du grädda dem i 175 grader och ca 20 minuter. Men titta redan efter vid 15 minuter. Fyllningen skall stelna. Lycka till!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-9419745128298921602014-04-16T13:24:38.994+02:002014-04-16T13:24:38.994+02:00Hej! Har funderingar att göra den här till påsk, m...Hej! Har funderingar att göra den här till påsk, men tänkte göra den i portionsstorlek (i muffinsformar), då en del av middagsgästerna är allergiska mot de flesta bär. Hur tror du att temperatur och ugnstid behöver modifieras för att baka portionsbitar istället för en hel paj? <br />:) / PlommonetPlommonethttps://www.blogger.com/profile/07099723168626101422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-62325262605820516582014-04-11T13:41:52.075+02:002014-04-11T13:41:52.075+02:00Tack Hilda! Vad glad jag blir att du gillade recep...Tack Hilda! Vad glad jag blir att du gillade receptet. Ha en fin helg!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-60603632982852372622014-04-11T13:28:35.586+02:002014-04-11T13:28:35.586+02:00Tack för svar! Igar testade jag ditt brownie recep...Tack för svar! Igar testade jag ditt brownie recept som tillhör brownieglassen. Inte alls lchf eller nyttigt;) men ett sadant grymt bra recept!! Sa enkelt och snabbt slängde jag ihop världens godaste brownies med perfekt konsistens. Ännu ett "keep"recept fran dig. Tack! HildaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-82128838546373404272014-04-07T14:22:08.984+02:002014-04-07T14:22:08.984+02:00Tack, vad roligt att höra! Jag googlade och hittad...Tack, vad roligt att höra! Jag googlade och hittade några olika på denna sida, http://www.mandelmjolsguiden.se/lchf-pajdeg/ <br />Man kan tillsätta valbart sötningsmedel för att göra dem till söta pajer, eller så kanske det inte alls behövs. Lycka till!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-83858495520227236942014-04-07T14:11:20.552+02:002014-04-07T14:11:20.552+02:00hej! vilket bra recept! älskar alla dina kvarkrece...hej! vilket bra recept! älskar alla dina kvarkrecept:) men har du nagot tips pa en pajdeg som inte har sa mkt kolhydrater i sig, som kan göra med nötter eller liknande? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-21299588095483748172013-04-03T10:22:11.031+02:002013-04-03T10:22:11.031+02:00Tack det samma :)Tack det samma :)Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-28785500528143127182013-04-03T10:21:31.013+02:002013-04-03T10:21:31.013+02:00Tack Helena! Ja, citron tillför en god och fräsch ...Tack Helena! Ja, citron tillför en god och fräsch smak. KramKatarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-6498443058582507822013-04-03T10:19:43.423+02:002013-04-03T10:19:43.423+02:00Hej! Du kan ta 400 g vanlig kvarg och tillsätta sk...Hej! Du kan ta 400 g vanlig kvarg och tillsätta skal och saft av en citron. Smaka dig fram, kan hända att skalet av en halv citron ger redan tillräckligt med smak. Lycka till!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-53674984856282124722013-04-03T10:07:36.998+02:002013-04-03T10:07:36.998+02:00Hur mycket tror du behövs?Hur mycket tror du behövs?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-4090217529224630392013-03-28T17:34:54.641+01:002013-03-28T17:34:54.641+01:00Vad krämig och fin den ser ut! Den måste jag prova...Vad krämig och fin den ser ut! Den måste jag prova vid tillfälle.<br />Glad påsk!Sirpa Kärkihttps://www.blogger.com/profile/16747839674048850276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-77164382590051287912013-03-27T23:15:45.235+01:002013-03-27T23:15:45.235+01:00Så krämig och god kakan ser ut. Jag tycker det är ...Så krämig och god kakan ser ut. Jag tycker det är fräscht med en smak av citron i smeten för att få en friskare smaknyans. KramHelenahttp://www.helenassota.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-70936432013468191722013-03-27T20:46:23.098+01:002013-03-27T20:46:23.098+01:00Ja, stora bitar kan man äta av den här :) Ja, stora bitar kan man äta av den här :) Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-90049065518209301822013-03-27T20:45:46.376+01:002013-03-27T20:45:46.376+01:00Ja, det är ju det! Tack och kram.Ja, det är ju det! Tack och kram.Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-15822735719775711472013-03-27T20:45:21.007+01:002013-03-27T20:45:21.007+01:00Om du inte hittar det i butiken, kan du blanda cit...Om du inte hittar det i butiken, kan du blanda citronsaft i kvargen. Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-85772794306355826462013-03-27T20:43:41.055+01:002013-03-27T20:43:41.055+01:00Tack! Hallon låter och riktigt gott! Tack! Hallon låter och riktigt gott! Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-21702085676027644592013-03-27T20:43:09.123+01:002013-03-27T20:43:09.123+01:00Ja, vanilj går också och blir säkert lika gott!Ja, vanilj går också och blir säkert lika gott!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-84951096401331788522013-03-27T20:35:28.394+01:002013-03-27T20:35:28.394+01:00Vilken muskelbyggar-efterrätt;) Jag hade lätt kunn...Vilken muskelbyggar-efterrätt;) Jag hade lätt kunnat äta en riktigt stooor bit:)Ann-Sofi MATSAFARIhttp://www.matsafari.matmolnet.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-63283736469439084162013-03-27T19:23:43.637+01:002013-03-27T19:23:43.637+01:00Beautiful and delicious!Beautiful and delicious!Tessahttp://feralkitchen.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-54295971411860894712013-03-27T19:21:10.259+01:002013-03-27T19:21:10.259+01:00Oh, så smarrigt! :)
Kvarg är ju bara sååååå gott! ...Oh, så smarrigt! :)<br />Kvarg är ju bara sååååå gott! :)<br />ha en fin kväll!<br />Kramar!<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-39303720533546009022013-03-27T17:12:48.983+01:002013-03-27T17:12:48.983+01:00Hur får man till citronkvarg då? Det har jag aldri...Hur får man till citronkvarg då? Det har jag aldrig sett i affären. Men det måste väl gå att laga till.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-90600090202122087912013-03-27T16:52:28.231+01:002013-03-27T16:52:28.231+01:00Mmm fantastiskt:)
Ha en härlig dag
Stor kram från ...Mmm fantastiskt:)<br />Ha en härlig dag<br />Stor kram från Victoria på www.victoriasprovkök.seVictorias Provkökhttps://www.blogger.com/profile/15830105987799550001noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-11976198644851380712013-03-27T14:08:19.827+01:002013-03-27T14:08:19.827+01:00Låter super! Jag bakade något liknande med hallonk...Låter super! Jag bakade något liknande med hallonkvarg för ett litet tag sen och detblev riktigt gott. Kan tänka mig att detta är minst lika gott!Vardagsmat a la Jesshttp://www.vardagsmatalajess.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-12059410175381064742013-03-27T10:26:10.751+01:002013-03-27T10:26:10.751+01:00Jag är inget riktigt fan av citron, men det ser vä...Jag är inget riktigt fan av citron, men det ser väldigt gott ut! Kesella vanilj kanske vore ett substitut. Vi får se vad det blir tid till.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3529165172652156365.post-2550347258886794822013-03-27T10:17:05.684+01:002013-03-27T10:17:05.684+01:00Yes, I wish spring would come now :) Thanks Sophie...Yes, I wish spring would come now :) Thanks Sophie!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.com