Här har vi en godsak som stillar sötsuget med sin krämighet och djupa smak av choklad och jordnötssmör. Fudgen är så GOD! Jag blandade i saltade och rostade majskorn och de passar verkligen så bra ihop med chokladsmaken. Mums! 

Here we have a treat that satisfies the sweet tooth with its creaminess and deep taste of chocolate and peanut butter. The fudge is so GOOD! I mixed in salted and roasted corn kernels and they really go so well with the chocolate flavor. Yum!


Chocolate & Roasted Corn Fudge


0.5 dl peanut butter

0.5 dl coconut oil

1 tbsp agave syrup

0.5 dl cocoa powder

0.5 tsp vanilla

one pinch of salt

0.5 dl roasted & salted corn kernels


In a saucepan heat peanut butter, coconut oil, and agave syrup until melted. Add the cocoa powder, vanilla and salt and stir until there are no lumps. Add the roasted & salted corn kernels. Pour the mixture into small silicone molds and. Put them in the fridge or freezer until set.



Choklad & Rostad Majsfudge


0,5 dl jordnötssmör

0,5 dl kokosolja

1 msk agavesirap

0,5 dl kakaopulver

0,5 tsk vanilj

en nypa salt

0,5 dl rostade & saltade majskorn


Värm jordnötssmör, kokosolja och agavesirap i en kastrull tills det är smält. Tillsätt kakaopulver, vanilj och salt och rör om tills det inte finns några klumpar. Blanda i majskornen. Häll blandningen i små silikonformar. Ställ in dem i kylen eller frysen tills de stelnat.