Chocolate & Roasted Corn Fudge
0.5 dl peanut butter
0.5 dl coconut oil
1 tbsp agave syrup
0.5 dl cocoa powder
0.5 tsp vanilla
one pinch of salt
0.5 dl roasted & salted corn kernels
In a saucepan heat peanut butter, coconut oil, and agave syrup until melted. Add the cocoa powder, vanilla and salt and stir until there are no lumps. Add the roasted & salted corn kernels. Pour the mixture into small silicone molds and. Put them in the fridge or freezer until set.
Choklad & Rostad Majsfudge
0,5 dl jordnötssmör
0,5 dl kokosolja
1 msk agavesirap
0,5 dl kakaopulver
0,5 tsk vanilj
en nypa salt
0,5 dl rostade & saltade majskorn
Värm jordnötssmör, kokosolja och agavesirap i en kastrull tills det är smält. Tillsätt kakaopulver, vanilj och salt och rör om tills det inte finns några klumpar. Blanda i majskornen. Häll blandningen i små silikonformar. Ställ in dem i kylen eller frysen tills de stelnat.
0 Comments