Lemon Muffins, not so sweet
2 tbsp coconut oil , melted
2 tbsp agave syrup
1 small egg
0.5 dl Greek yogurt
0.5 tsp vanilla extract
2 tsp lemon juice
zest from 0.5 lemon
1 1/4 dl wheat flour
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
lemon curd
Preheat the oven to 175°C. In a bowl stir together the melted and cooled coconut oil, agave syrup, egg, greek yogurt, lemon juice, lemon zest and vanilla extract. Add the flour, baking powder and salt. Stir just until combined. Spoon the batter into muffin cups. Make a dwell in each and fill with some lemon curd. Bake for about 15 minutes. Remove from the oven and allow to cool.
Citronmuffins, inte så söta
2 msk kokosolja, smält
2 msk agavesirap
1 litet ägg
0,5 dl grekisk yoghurt
0,5 tsk vaniljextrakt
2 tsk citronsaft
skal från 0,5 citron
1 1/4 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
lemon curd
Värm ugnen till 175°C. I en skål rör ihop den smälta kokosoljan, agavesirap, ägg, grekisk yoghurt, citronsaft, citronskal och vaniljextrakt. Tillsätt mjöl, bakpulver och salt. Rör bara tills allt blandats. Häll smeten i muffinsformar. Gör en grop i varje och fyll med lite lemon curd. Grädda i ca 15 minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna.
0 Comments