Granola har jag alltid hemma och gör gärna lite olika från gång till gång. Jag gillar att ha frön och nötter i granolan. De ger ett gott tuggmotstånd och passar bra med yoghurt. Kanel använder jag ofta och alltid salt.  När granolan är klar kan även bland ai torkad frukt och kokos. Ha en bra dag!

I always have granola at home and like to make something different from time to time. I like to have seeds and nuts in the granola. They provide good chewing resistance and go well with yogurt. I use cinnamon often and always salt. When the granola is ready, you can also mix in dried fruit and coconut. Have a good day!


Granola med Nötter och Frön 


2,5 dl havregryn

1 dl frön

0,5 dl nötter

2 msk kokosolja, smält

1,5 msk agavesirap

1 tsk kanel

en nypa salt


Värm ugnen till 165 C grader. Blanda ihop alla ingredienser. Häll blandningen på en plåt klädd med bakplåtspapper och rosta i ugnen i ca 20-25 minuter. Låt svalna helt innan den bryts i mindre bitar.


Granola with Nuts & Seeds


2.5 dl oatmeal

1 dl seeds

0.5 dl nuts

2 tbsp coconut oil, melted

1.5 tbsp agave syrup

1 tsp cinnamon

a pinch of salt


Heat the oven to 165 C degrees. Mix all the ingredients together. Pour the mixture onto a tray lined with baking paper and roast in the oven for approx. 20-25 minutes. Allow to cool completely before breaking into smaller pieces.