Kex med smak av kanel, då de innehåller Biscoff kexsmör och mald kanel. Goda, knapriga och de får ett trevligt tuggmotstånd av havregrynen. Ha en fin dag!

Cinnamon-flavoured cookies, as they contain Biscoff cookie spread and ground cinnamon. Good, crunchy and they get a nice chew resistance from the oatmeal. Have a nice day!


Biscoff Oat Cookies

approx. 10 pcs


40 g butter, room temperature

40 g Biscoff spread

3/4 dl light brown sugar

1 small egg

1/4 tsp vanilla extract

1 1/4 dl oats

0.5 dl all-purpose flour

3/4 tsp ground cinnamon

0.5 tsp baking powder

one pinch of salt


Preheat the oven to 175 degrees C. Line a baking sheet with parchment paper.

In a bowl stir together butter, Biscoff, and sugar until smooth. Add the egg and vanilla and stir until smooth. Add the dry ingredients, stir only until blended. Chill the dough for 30 minutes in the refrigerator. 

Form the cookie dough into rounded tablespoons and place them not too close to each other on the baking sheet. Bake for about 10 minutes or until cookies are golden and firm around the edges. Let the cookies cool. 



Biscoff Havrekakor

ca 10 st


40 g smör, rumstempererat

40 g Biscoff kexsmör

3/4 dl ljust farinsocker

1 litet ägg

1/4 tsk vaniljextrakt

1 1/4 dl havregryn

0,5 dl vetemjöl

3/4 tsk kanel

0,5 tsk bakpulver

en nypa salt


Värm ugnen till 175 grader C. Klä en plåt med bakplåtspapper. I en skål rör ihop smör, Biscoff och socker tills det är slätt. Tillsätt ägget och vaniljen och rör tills det är slätt. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda. Kyl degen i 30 minuter.

Forma kakdegen i matskedsstora högar på plåten. Lämna mellanrum mellan dem. Grädda i cirka 10 minuter eller tills kakorna är gyllene och fasta runt kanterna. Låt kakorna svalna.