Espressokaka
0,5 dl espresso
0,5 dl strösocker
0,5 dl kakao
60 g smör
3/4 dl strösocker
1 ägg
1 tsk vaniljextrakt
1,5 dl vetemjöl
3/4 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 175 C grader. Blanda varmt espresso, socker och kakao i en skål. Blanda smör och socker fluffigt. Tillsätt ägg och vaniljextrakt, blanda väl. Blanda i mjöl, bakpulver och kaffe-chokladblandningen. Häll smeten i en välsmord och mjölad bakform. Grädda i ugnen i ca 30-35 minuter.
Espresso Cake
0.5 dl espresso
0.5 dl granulated sugar
0.5 dl cocoa
60 g butter
3/4 dl granulated sugar
1 egg
1 tsp vanilla extract
1.5 dl wheat flour
3/4 tsp baking powder
Set the oven to 175 C degrees. Mix hot espresso, sugar and cocoa in a bowl. Mix butter and sugar fluffy. Add egg and vanilla extract, mix well. Mix in flour, baking powder and the coffee-chocolate mixture. Pour the batter into a well-greased and floured baking pan. Bake in the oven for about 30-35 minutes.
2 Comments
Den ser helt perfekt ut!
ReplyDeleteTack snälla du!
Delete