Mint Chocolate Cake
55 g butter
2 tbsp cocoa powder
0.5 dl boiling water
1 1/4 dl brown light sugar
1 large egg
1.5 dl wheat flour
0.5 tsp baking powder
1/4 tsp baking soda
0.5 tsp vanilla extract
0.5 dl Fazer Marianne crush candy
Preheat the oven to 175°C and grease and flour a small loaf tin. In a pan melt together the butter, cocoa and boiling water. Add the sugar and the stir in the egg. Then add flour, baking powder, baking soda, vanilla extract, and marianne crush. Mix until smooth. Pour into the pan and bake for approx. 30 minutes. Let cool.
Mint Chokladkaka
55 g smör
2 msk kakaopulver
0,5 dl kokande vatten
1 1/4 dl ljust farinsocker
1 stort ägg
1,5 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
1/4 tsk bikarbonat
0,5 tsk vaniljextrakt
0,5 dl Fazer Marianne crush godis
Värm ugnen till 175°C och smörj och mjöla en liten brödform. Smält ihop smör, kakao och kokande vatten i en kastrull. Tillsätt sockret och rör ner ägget. Tillsätt sedan mjöl, bakpulver, bikarbonat, vaniljextrakt och mariannegodis. Blanda tills det är slätt. Häll i formen och grädda i ca. 30 minuter. Låt svalna.
0 Comments