Lidl har roliga temaveckor och man hittar alltid något trevligt att testa. Brukar du hitta roliga produkter på Lidl? Dessa blondies har ett pumpasmakande smör och man smakar pumpan väldigt bra. Den är söt, så man kan ta lite mindre socker om man vill. 

Lidl has fun theme weeks and you will always find something nice to try. Do you usually find fun products at Lidl? These blondies have a pumpkin-tasting spread and you taste the pumpkin very well. It is sweet, so you can take a little less sugar if you want.


Cookie Pumpkin Spread Chocolate Blondies


60 g butter, melted

1 1/4 dl light brown sugar

1 egg

0.5 dl cookie pumpkin butter spread

0.5 tsp vanilla extract

1.5 dl wheat flour

1/4 tsp baking powder

0.5 tsp cinnamon

1/4 tsp salt

1 dl chocolate chips


Preheat the oven to 175°C. In a bowl, stir together the melted butter, and the sugar. Add the egg,  and vanilla extract and beat well. Add the cookie butter and vanilla, mix until combined. Add the flour, baking powder, cinnamon and salt. Fold in the chocolate chips. Pour the batter into a baking dish lined with parchment paper. Bake for about 25 minutes. The center will still look soft, but it will continue to set as it cools. Let the blondies cool completely.



Kex-Pumpasmör Choklad Blondies


60 g smör, smält

1 1/4 dl ljust farinsocker

1 ägg

0,5 dl kex-pumpasmör

0,5 tsk vanilj extrakt

1,5 dl vetemjöl

1/4 tsk bakpulver

0,5 tsk kanel

1/4 tsk salt

1 dl chokladbitar


Förvärm ugnen till 175 ° C. Rör ihop det smälta smöret och sockret i en skål. Tillsätt ägget och vaniljextraktet och vispa väl. Tillsätt kaksmöret och vanilj, blanda tills det är kombinerat. Tillsätt mjöl, bakpulver, kanel och salt. Vänd ner chokladen. Häll smeten i en bakform klädd med bakplåtspapper. Grädda i cirka 25 minuter. Mitten kommer fortfarande att se mjuk ut, men den kommer att att stelna när den svalnar.