Apelsin & Choklad Cookies
8 st
50 g smör, mjukt
1 dl socker
1 äggula
1 1/4 dl mjöl
1/4 tsk bikarbonat
en nypa salt
apelsinarom
chokladknappar
Värm ugnen till 175 ° C. Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Rör ihop smör och socker. Tillsätt äggulan och salt tills det är jämnt. Tillsätt mjöl, bikarbonat, salt och apelsinarom, blanda. Till sist blanda försiktigt i chokladknapparna. Forma degen till bollar och lägg på bakplåten med 5 cm mellanrum. Grädda i 10 minuter tills de är gyllenbruna. Låt svalna.
Orange Chocolate Cookies
8 pcs
50 g butter, softened
1 dl sugar
1 egg yolk
1 1/4 dl all-purpose flour
1/4 tsp baking soda
one pinch of salt
orange aroma
chocolate buttons
Preheat the oven to 175 ° C. Line a baking sheet with parchment paper. Stir together butter and sugar. Add the egg yolk and salt and stir until smooth. Add the flour, baking soda, salt and orange aroma, stir until combined. Fold in the chocolate buttons. Roll tablespoons of dough into balls and place onto the prepared baking sheet spacing them 5 cm apart. Bake for 10 minutes until golden brown and puffed. Let cool.
0 Comments