Det blir mycket bakat med pepparkakssmak så här års, men jag klagar inte för det är ju så gott. Dessa små godsaker är fyllda med speculooskräm, en kräm som smakar som pepparkaka. Ha en fin dag!

I tend to bake a lot with gingerbread flavor this time of the year, but I do not complain because it is so good. These little treats are filled with speculoos paste, a paste that tastes like gingerbread. Have a nice day!


Gingerbread Mini Cakes with Speculoos Paste 

7 pcs


50 g soft butter

0.5 dl coconut sugar

3/4 dl wheat flour

1 tsp cinnamon

3/4 tsp ginger

1/4 tsp cardamom

1/4 tsp cloves

0.5 tsp baking powder


filling: speculoos paste & crushed gingerbreads 


Stir together butter and sugar and mix in the rest of the ingredients. Shape small balls and put in muffin cups. Bake at 175 ° C for about 15 minutes. Make a cavity in them and fill with speculoos paste & crushed gingerbreads.



Pepparkaksgrottor med Speculoos

7 st


50 g mjukt smör

0,5 dl kokossocker

3/4 dl vetemjöl

1 tsk kanel

3/4 tsk ingefära

1/4 tsk kardemumma

1/4 tsk nejlika

0,5 tsk bakpulver


fyllning: speculooskräm & pepparkakssmulor


Rör ihop smör och socker fluffigt och blanda sedan i resten av ingredienserna. Forma små bollar och lägg i formar. Grädda i 175 C grader i ca 15 minuter. Gör en fördjupning i dem och lägg i en klick speculoos och strö på pepparkakssmulor.