Gingerbread Mini Cakes with Speculoos Paste
7 pcs
50 g soft butter
0.5 dl coconut sugar
3/4 dl wheat flour
1 tsp cinnamon
3/4 tsp ginger
1/4 tsp cardamom
1/4 tsp cloves
0.5 tsp baking powder
filling: speculoos paste & crushed gingerbreads
Stir together butter and sugar and mix in the rest of the ingredients. Shape small balls and put in muffin cups. Bake at 175 ° C for about 15 minutes. Make a cavity in them and fill with speculoos paste & crushed gingerbreads.
Pepparkaksgrottor med Speculoos
7 st
50 g mjukt smör
0,5 dl kokossocker
3/4 dl vetemjöl
1 tsk kanel
3/4 tsk ingefära
1/4 tsk kardemumma
1/4 tsk nejlika
0,5 tsk bakpulver
fyllning: speculooskräm & pepparkakssmulor
Rör ihop smör och socker fluffigt och blanda sedan i resten av ingredienserna. Forma små bollar och lägg i formar. Grädda i 175 C grader i ca 15 minuter. Gör en fördjupning i dem och lägg i en klick speculoos och strö på pepparkakssmulor.
2 Comments
De ser så goda ut!
ReplyDeleteVilka goda smak du har i dina kakor:)
ReplyDelete