Pepparkakskaka med Frosting
60 g smör, mjukt
1 dl kokossocker
1 ägg
2 msk yoghurt
1,5 dl vetemjöl
0,5 msk kanel
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk pomeransskal
0,5 tsk mald ingefära
0,5 tsk mald kardemumma
1/4 tsk nejlika
Frosting:
50 g färskost
10 g smör
0,5 dl florsocker
krossade pepparkakor
Blanda smör och socker fluffigt. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda sedan i yoghurt och resterande ingredienser till en slät smet. Häll smeten i rund bakform, ca 14 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda kakan i 175 C i ca 20 minuter. Låt svalna. Blanda ingredienserna för frostingen och bred på kakan.
Gingerbread Cake with Frosting
60 g butter, soft
1 dl coconut sugar
1 egg
2 tablespoons yogurt
1.5 dl wheat flour
0.5 tbsp cinnamon
0.5 teaspoon baking powder
0.5 teaspoon orange peel
0.5 teaspoon ground ginger
0.5 teaspoon ground cardamom
1/4 teaspoon cloves
Frosting:
50 g cream cheese
10 g butter
0.5 dl icing sugar
crushed gingerbreads
Mix butter and sugar fluffy. Add the egg and mix well. Then mix in yogurt and remaining ingredients to a smooth batter. Pour the batter into a round baking tin, approx. 14 cm, lined with parchment paper. Bake the cake at 175 C for about 20 minutes. Let cool. Mix the ingredients for the frosting and spread on the cake.
0 Comments