Alltså, hur god blev inte denna kaka! Den här skall du baka om du gillar krämiga kakor med bärfyllning. 
Fyllningen är så krämig och god och passar perfekt med blåbären. Oj, oj så god! Sa jag redan att den är så god, hihi. Ha en fin dag.

So, how good was not this cake! You should bake this if you like creamy cakes with berry filling.
The filling is so creamy and good and goes perfectly with the blueberries. Wow, wow so good! Did I  already tell you how good it is, hihi. Have a nice day.


Krämig Blåbärskaka


50 g smör

0,5 dl socker

0,5 ägg

1 1/4 dl vetemjöl

0,5 tsk bakpulver


fyllning:

2 dl blåbär, frysta

1 tsk potatismjöl

1 dl kondenserad mjölk

2 msk creme fraiche

0,5 ägg

0,5 tsk vanilj


Blanda smör och socker fluffigt. Blanda i ägg. Tillsätt vetemjöl och bakpulver och blanda till en slät smet. Bred smeten i botten och upp på kanterna i en rund bakform (14 cm) klädd med bakplåtspapper. Häll på blåbären blandade med potatismjöl. Blanda kondenserad mjölk med creme fraiche, ägg och vanilj. Häll på blåbären. Grädda kakan i 175 C i ca 35-40 minuter. 



Creamy Blueberry Cake


50 g butter

0.5 dl sugar

0.5 eggs

1 1/4 dl wheat flour

0.5 tsp baking powder


filling:

2 dl blueberries, frozen

1 tsp potato flour

1 dl condensed milk

2 tbsp sour cream

0.5 eggs

0.5 tsp vanilla


Mix butter and sugar fluffy. Mix in the egg. Add wheat flour and baking powder and mix to a smooth batter. Spread the batter on the bottom and up on the edges in a round baking tin (14 cm) lined with parchment paper. Pour on the blueberries mixed with potato flour. Mix condensed milk with creme fraiche, eggs and vanilla. Pour on the blueberries. Bake the cake at 175 C for about 35-40 minutes.