En lite nyttigare paj som passar både till frukost och dessert. Syrligt och gott! Det passar bra att servera yogurt till. 

A slightly healthier pie that is suitable for both breakfast and dessert. Tart and tasty! This pie is good eaten with yogurt.


Paj på Röda Vinbär


150 g vinbär

2 dl havregryn

100 g kvarg

1 tsk sötningsmedel

vaniljpulver 

kanel


Lägg bären i en pajform eller en silikonform. Blanda havregryn, kvarg, sötningsmedel, vaniljpulver och kanel och smula degen över bären. Grädda i 175 C tills pajen fått färg. 



Red Currant Pie


150 g currants

2 dl oatmeal

100 g quark

1 tsp sweetener of choice

vanilla powder

cinnamon


Put the currants in a pie tin or a silicone mold. Stir together oatmeal, quark, sweetener, vanilla powder and cinnamon and crumble the dough over the berries. Bake at 175 C until the pie has taken on color.