Chocolate-Espresso Swiss Roll
2 eggs
1 dl coconut sugar
0.5 dl potato flour
1.5 tbsp cocoa powder
1 tsp espresso powder
0.5 tsp baking powder
a pinch of salt
filling:
chocolate mousse, Ekströms
2 tip espresso powder
chocolate pieces
Whisk eggs and sugar fluffy Strain the potato flour, cocoa powder, espresso powder, baking powder and salt into the egg mixture. Stir with a spatula. Spread the batter on a baking sheet in a long pan, 30 x 30 cm. Bake in the middle of the oven for about 8 minutes. Turn the cake upside down on sugared baking paper. Peel off the paper on which the cake was baked. Let it cool.
Whisk the chocolate mousse according to the instructions on the package. Then mix in espresso powder and chocolate pieces. Spread the filling on the cake and roll up. Place in the fridge before serving.
Choklad-Espresso Rulltårta
2 ägg
1 dl kokossocker
0,5 dl potatismjöl
1,5 msk kakaopulver
1 tsk espressopulver
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
fyllning:
chokladmousse, Ekströms
2 tsk espressopulver
chokladbitar
Vispa ägg och socker fluffigt. Sila ner potatismjöl, kakaopulver, espressopulver, bakpulver och salt. Blanda runt med en slickepott. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30 x 30 cm. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter. Stjälp upp kakan på sockrat bakplåtspapper. Dra bort papperet som kakan gräddats på. Låt den kallna.
Vispa chokladmoussen enligt instruktionerna på förpackningen. Blanda sedan i espressopulver och chokladbitar. Bred fyllningen på rulltårtan och rulla ihop. Ställ i kylen innan servering.
2 Comments
Mums:) Choklad och kaffe tillsammans är nog så gott:)
ReplyDeleteTack! Ja, en så god kombo.
Delete