Om du som jag gillar jordnötssmör då rekommenderar jag verkligen denna granola. Jag använde jordnötsmjöl i min granola, men har man inte det då kan man använda jordnötssmör istället. Så gott med hemgjord granola till frukost med yoghurt till.

If you, like me, like peanut butter then I really recommend this granola. I used peanut flour in my granola, but if you don't have it then you can use peanut butter instead. So good with homemade granola for breakfast with yogurt.


Peanut Flour Granola

2 1/4 dl oats
2 msk peanut flour
2 tbsp fiber syrup
2 tbsp water
one pinch of salt

Stir together all the ingredients to a crumbly mixture. Spread the mixture evenly on a baking sheet lined with parchment paper. Bake at 150 C for about 30 minutes, stirring the granola every 10 minutes. Let cool completely before storing in an air tight jar.



Jordnötsmjöl Granola

2 1/4 dl havregryn
2 msk jordnötsmjöl
2.5 msk fibersirap
2 msk vatten
en nypa salt

Rör samman alla ingredienser till en smulig blandning. Sprid blandningen jämnt på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Baka vid 150 ° C i cirka 30 minuter, blanda var 10:e minut. Låt svalna helt innan du förvarar granolan i en lufttät burk.