Gillar du att experimentera i köket och testa nya smaker? Då vill jag att du testar denna proteinrika och mycket goda pudding. Den är gjord på tofu och jordnötsmjöl och är så otroligt god. Den är även sockerfri då jag använt sötningsmedel från Sukrin. Även jordnötsmjölet är från Sukrin och det är faktiskt första gången jag använder mjölet. Jag är redan väldigt förtjust i det och har använt det redan i andra recept också. Dem får ni förstås ta del av i senare inlägg.

Do you like to experiment in the kitchen and try new flavors? Then I want you to try this protein rich and very good pudding. It is made of tofu and peanut flour and is so incredibly good. It is also sugar-free because I have used sweetener from Sukrin. Also the peanut flour is from Sukrin and this is actually the first time I use the flour. I am already very fond of it and have used it in other recipes as well. Of course you can read about them in later posts.


Peanut Butter "Pudding"

100 g firm tofu
1 dl peanut flour, Sukrin
1 dl almond milk
0.5 tsp vanilla extract
1.5 tbsp fiber syrup, Sukrin
one pinch of salt

Mix all the ingredients in a food processor and puree until smooth. Taste the mixture and add more syrup or salt if needed. Pour into a glass and put in the fridge to set. Before serving top with salted peanuts and chopped chocolate. 


Jordnötssmör "Pudding"

100 g fast tofu
1 dl jordnötsmjöl, Sukrin
1 dl mandelmjölk
0,5 tsk vaniljextrakt
1,5 msk fiber sirap, Sukrin
en nypa salt

Blanda alla ingredienser i en matberedare och mixa tills den är jämn. Smaka på blandningen och tillsätt mer sirap eller salt om det behövs. Häll i ett glas och ställ i kylen för att stelna. Innan du serverar toppa med saltade jordnötter och hackad choklad.