Do you like to experiment in the kitchen and try new flavors? Then I want you to try this protein rich and very good pudding. It is made of tofu and peanut flour and is so incredibly good. It is also sugar-free because I have used sweetener from Sukrin. Also the peanut flour is from Sukrin and this is actually the first time I use the flour. I am already very fond of it and have used it in other recipes as well. Of course you can read about them in later posts.
Peanut Butter "Pudding"
100 g firm tofu
1 dl peanut flour, Sukrin
1 dl almond milk
0.5 tsp vanilla extract
1.5 tbsp fiber syrup, Sukrin
one pinch of salt
Mix all the ingredients in a food processor and puree until smooth. Taste the mixture and add more syrup or salt if needed. Pour into a glass and put in the fridge to set. Before serving top with salted peanuts and chopped chocolate.
Jordnötssmör "Pudding"
100 g fast tofu
1 dl jordnötsmjöl, Sukrin
1 dl mandelmjölk
0,5 tsk vaniljextrakt
1,5 msk fiber sirap, Sukrin
en nypa salt
Blanda alla ingredienser i en matberedare och mixa tills den är jämn. Smaka på blandningen och tillsätt mer sirap eller salt om det behövs. Häll i ett glas och ställ i kylen för att stelna. Innan du serverar toppa med saltade jordnötter och hackad choklad.
2 Comments
Har aldrig sett jordnötsmjöl i butikerna här. Får åka och kolla! Gott!
ReplyDeleteJag blev väldigt förtjust i det. Om det inte finns i butikerna så kan man beställa det online. Ha en fin lördag!
Delete