Goda, små proteinmuffins med smak av kaffe och karamell. Jag tyckte de var en aning för söta så man kan eventuellt minska på sockermängden. Jag tog 2,5 matskedar, men jag tror att två matskedar skulle ha blivit perfekt för min smak. Dessa är glutenfria och har inget tillsatt socker. 

Yummy, small protein muffins with a taste of coffee and caramel. I thought they were a little too sweet so you could possibly reduce the amount of sugar. I used 2.5 tablespoons, but I think two tablespoons would have been perfect for my taste. These are gluten-free and have no added sugar.



Kaffe Karamell Protein Muffins
6 mini muffins

25 g kokosolja, smält
2-2,5 msk Sukrin Gold socker
0,5 ägg
0,5 dl mandelmjöl
2 msk kaffe-karamell proteinpulver, (vassle)
1 nypa salt

Sätt ugnen på 175 C grader. I en skål blanda kokosolja och socker. Tillsätt ägget och blanda. Blanda i mandelmjöl, proteinpulver och salt till en jämn smet. Fyll muffinsformarna med smeten och grädda i 8 minuter.



Coffee Caramel Protein Muffins
6 mini muffins

25 g coconut oil, melted
2-2.5 tbsp Sukrin Gold sugar
0.5 egg
0.5 dl almond flour
2 tbsp coffee-caramel protein powder, (whey)
1 pinch of salt

Set oven to 175 C degrees. In a bowl mix coconut oil and sugar. Add the egg and mix. Mix in almond flour, protein powder and salt to an even batter. Fill the muffin cups with the batter and bake for 8 minutes.