En risotto gjord på blomkålsris! Så otroligt god att jag gjorde den följande dag också. Svamp är så gott att ha i mat och så tillsatte jag även spenat och goda kryddor som gurkmeja och ingefära. 

A risotto made from cauliflower rice! So incredibly good that I made it the following day as well. Mushrooms are so good to have in food and I also added spinach and good spices like turmeric and ginger.



Turmeric Cauliflower Otto

1 tbsp red onion, chopped
5 mushrooms, sliced
4 dl cauliflower rice
handful of fresh spinach
0.5 dl vegetarian broth
0.5 tsp turmeric powder
0.5 tsp ginger powder
salt
black pepper
parsley

Heat a skillet with some oil. Add the onion and mushrooms and fry fro a minute. Add the cauliflower rice, spinach and broth. Let cook for 5 minutes. Add spices and cook for another 5 minutes. Top with parsley.



Gurkmeja Blomkålsotto

1 msk rödlök, hackad
5 champinjoner, skivade
4 dl blomkålsris
handfull färsk spenat
0,5 dl vegetarisk buljong
0,5 tsk gurkmejapulver
0,5 tsk ingefärapulver
salt
svartpeppar
persilja

Värm en stekpanna med lite olja. Tillsätt lök och svamp och stek i en minut. Tillsätt blomkålsris, spenat och buljong. Låt koka i 5 minuter. Tillsätt kryddor och koka i ytterligare 5 minuter. Toppa med persilja.