En smakrik sås med kanel, ingefära och goda grönsaker. Enkelt, men otroligt gott. Ät med ris eller med bröd. 

A tasty sauce with cinnamon, ginger and yummy vegetables. Simple but incredibly good. Eat with rice or with bread.


Sås med Röd Spetskål, Pumpa och Broccoli

olja
300 g grönsaker (spetskål, pumpa, broccoli)
1 burk körsbärstomater 
vatten
sambal oelek
ingefära
kanel
salt
svartpeppar

Värm en kastrull med olja. Lägg i grönsakerna och stek i några minuter. Tillsätt tomatsås, vatten och låt koka till grönsakerna är mjuka. Smaksätt med sambal oelek, ingefära, kanel, salt och svartpeppar. Servera med t.ex. ris.



Sauce with Red Cabbage, Pumpkin and Broccoli

oil
300 g vegetables (red cabbage, pumpkin, broccoli)
1 can of cherry tomatoes
water
sambal oelek
ginger
cinnamon
salt
black pepper

Heat a saucepan with oil. Add the vegetables and fry for a few minutes. Add the tomato sauce, water and let it boil until the vegetables are soft. Flavour with sambal oelek, ginger, cinnamon, salt and black pepper. Serve with eg. rice.