Jag hade ugnsrostade grönsaker i kylen och kom på att göra en ugnsomelett med dem. Det blev mycket smakrikt och gott. Omelett är en maträtt som jag alltid lagar om jag inte kommer på något annat eller bara vill ha något snabbt. Alltid lika gott!

I had oven-roasted vegetables in the fridge and I used them to make an oven omelette. It was very tasty and delicious  Omelette is a dish that I always cook if I don't have any other ideas for food or just want something fast. Always as good!


Ugnsomelett med Rostade Grönsaker

rostade grönsaker, lök, paprika, zucchini
färsk spenat
ägg
riven ost
mjölk
salt
svartpeppar

Lägg de rostade grönsakerna och spenaten i en ugnsform. Vispa ihop ägg med en skvätt mjölk, riven ost och kryddor. Häll blandningen på grönsakerna. Grädda i 175 C ugn i ca 20 minuter. 



Oven Omelette with Roasted Vegetables

roasted vegetables, onions, peppers, zucchini
fresh spinach
egg
grated cheese
milk
salt
black pepper

Put the roasted vegetables and spinach in a baking dish. Whisk eggs with a splash of milk, grated cheese and spices. Pour the mixture onto the vegetables. Bake in 175 C oven for about 20 minutes.