Jag gillar tofu, men man får krydda den en hel del för att få smak på den. Därför marinerar jag gärna tofun och helst över natten. Sedan bakar jag dem i ugnen. De passar bra som biff i hamburgare eller som fyllning i tortilla. 

I like tofu, but you have to season it a lot to get a good taste. Therefore, I like to marinate the tofu and preferably overnight. Then I bake it in the oven. These sliced pieces goes well as a patty in hamburgers or as a filling in tortilla.



Marinerad Tofu

300 g tofu, skivad 0,5 cm skivor
2 msk olja
1 msk apelsinjuice
0,5 msk senap
2 tsk blandade örter
1/4 tsk vitlökspulver
salt
svartpeppar

Lägg alla ingredienser i en påse och sist lägg i skivad tofu. Låt marinera i några timmar eller övernatten. Värm ugnen till 175 C och baka tofuskivorna i ca 25 minuter. Vänd på skivorna efter halva tiden.



Marinated Tofu

300 g firn tofu, sliced 0,5 cm thick
2 tbsp oil
1 tbsp orange juice
0.5 tbsp mustard
2 tsp mixed herbs
1/4 tsp garlic powder
salt
black pepper

Put all ingredients in a bag and lastly add sliced tofu. Leave to marinate for a few hours or overnight. Heat the oven to 175 ° C and bake the tofu slices for about 25 minutes. Turn the slices after 10 minutes.