När vi var i Finland på julen hade mamma köpt havregryn från Reko (som vi sedan fick ta med hem till Amsterdam) och jag måste säga att det är stor skillnad på havregryn och havregryn :) Gröt gjord på Krannin Tilas havregryn Makea Matty (söt Matty) blir så otroligt god, den får en sammetsliknande konsistens och smaken är så mycket bättre. Det är svårt at förstå om man inte smakat denna. När påsen tog slut, testade jag "vanliga" havregryn igen och nej de smakar helt annorlunda. Det är som om de smakar mindre. Har du märkt skillnad på havregryn?

When we were in Finland at Christmas, Mom had bought oats from Reko (which we then brought home to Amsterdam) and I have to say that there is a big difference between oats and oats :) Porridge made on Krannin Tila's oats Makea Matty (sweet Matty) gets so incredibly good, it gets a velvety-like texture and the taste is so much better. It is difficult to understand if you have not tasted these. When the bag was empty, I tried "regular" oats again and no they taste completely different. It's like they taste less. Have you noticed a difference in oats?