This vegetable curry gets its fine color from sweet potatoes, curry and turmeric pasta. It also contains cauliflower and chickpeas. It is good to eat as such with a salad it or you can serve it with rice or as filling in tortilla.
Grönsakscurry
1 liten rödlök, hackad
200 g sötpotatis, skalad och tärnad
200 g blomkålsbuketter
150 g kikärter, kokta
2 dl tomatkross
1 dl grönsaksbuljong
1 tsk curry
0,5 tsk kurkumapasta
salt
persilja
Lägg lök, sötpotatis och blomkålsbuketter i en kastrull med lite olja. Stek några minuter. Tillsätt kikärter, tomatkross, buljong, curry och kurkumapasta. Låt sjuda i 15-20 minuter eller tills grönsakerna är mjuka. Smaksätt med salt och persilja.
Vegetable Curry
1 small red onion, chopped
200 g sweet potatoes, peeled and diced
200 g cauliflower bouquets
150 g chickpeas, cooked
2 dl crushed tomatoes
1 dl vegetable broth
1 tsp curry
0.5 tsp turmeric paste
salt
parsley
2 Comments
Just sånt jag tycker så om :) Ha en trevlig kväll Katarina:)
ReplyDeleteCurryn med grönsaker låter och ser så gott ut.
ReplyDelete