I like sauces that contain a lot of vegetables and in this sauce I have quite big pieces, but you can chop the vegetables as tiny as you like :) The sauce tastes plenty of curry!
Kikärts-Grönsakssås med Curry
1 röd lök, hackad
3 dl blandade grönsaker (morot, paprika, sötpotatis, broccoli)
1 burk tomatkross med vitlök
1 burk kikärtor, sköljda
1-2 tsk currypasta
0,5 tsk currypulver
en nypa gurkmejapulver
en nypa ingefärapulver
salt
svartpeppar
Fräs lök och grönsaker i en kastrull med olja. Tillsätt tomatkross, kikärtor och kryddor och låt sjuda tills grönsakerna är mjuka, ca 20 minuter. Servera med kokt ris.
Chickpea-Vegetable Sauce with Curry
1 red onion, chopped
3 dl mixed vegetables (carrot, bell pepper, sweet potato, broccoli)
1 can crushed tomato with garlic
1 can chickpeas, rinsed
1-2 tsp curry paste
0.5 tsp curry powder
a pinch of turmeric powder
a pinch of ginger powder
salt
4 Comments
Just sånt som jag tycker om:)
ReplyDeleteTack Jael!
DeleteSå mumsigt!
ReplyDeleteTack så mycket!
Delete