Mums! Choklad på choklad, ja tack :) Jag gillar när bakverk är kladdiga, nästan lite ogräddade. Den här kakan gräddade jag i 12 minuter och då blev den så där perfekt kladdig. Men gillar du inte det då gräddar du den några minuter längre. Men vem gillar inte kladdiga choklad bakverk?

Yum! Chocolate and more chocolate, yes thank you :) I like when baked goodies are sticky, almost a bit under baked. I baked this cake for 12 minutes and it turned out perfectly sticky. But if you do not like it that way then bake it a few minutes longer. But who does not like sticky chocolate cakes?


Choklad-Kaffekaka med Chokladfrosting

2 små ägg
1 dl socker
75 g smör, smält
2 1/4 dl vetemjöl 
0,5 dl kakaopulver
3/4 dl starkt kaffe (mjölk)

Frosting: 
50 g färskost
1 dl florsocker
1 msk kakaopulver

Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda ner det smälta smöret, mjöl och kakaopulver. Till sist blanda i kaffet. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd form (20 cm x 20 cm) och grädda i 175 C i ca 12 minuter. Låt kakan svalna. Blanda ingredienserna till frostingen och bred på kakan. Skär i bitar.



Chocolate Coffee Cake with Chocolate Frosting

2 small eggs
1 dl sugar
75 g butter, melted
2 1/4 dl wheat flour
0.5 dl cocoa powder
3/4 dl strong coffee (milk)

Frosting:
50 g cream cheese
1 dl icing sugar
1 tbsp cocoa powder

Beat eggs and sugar fluffy. Stir in the melted butter, flour and cocoa powder. Finally, mix in the coffee. Pour the batter into a baking dish (20 cm x 20 cm) lined with parchment paper and bake at 175 C for about 12 minutes. Let the cake cool. Mix the ingredients for the frosting and spread on the cake. Cut into pieces.