Grönsaksknyten passar bra till alla grillkvällar i sommar. I dessa hade jag zucchini, aubergine, paprika och lök. Jag toppade grönsakerna med en god ricottaröra. 

These vegetable bundles are great for all barbecue evenings this summer. In these I used zucchini, eggplant, peppers and onion. I topped the vegetables with a good ricotta mixture.


Grönsaksknyten med Ricotta

grönsaker som paprika, zucchini, aubergine, lök
salt
svartpeppar
ricottaröra (ricotta blandat med vitlökspulver, salt och svartpeppar)

Lägg en hög med grönsaker på ett folieark och lägg på en matsked av ricottaröran. Salta och peppra. Grädda knyten i 200 C i ca 25 minuter eller tills grönsakerna är mjuka.



Vegetable Bundles with Ricotta

vegetables like peppers, zucchini, eggplant, onion
salt
black pepper
ricotta mixture (ricotta mixed with garlic powder, salt and black pepper)

Place a pile of vegetables on a foil sheet and put on a tablespoon of the ricotta mixture. Season with salt and pepper. Bake the veggies at 200 C for about 25 minutes or until the vegetables are soft.