Rostad blomkål är jättegott och vanligen kryddar jag bara med salt och peppar, men denna gång blandade jag i senap också. Det blev mycket gott!

Roasted cauliflower is delicious and usually I only season with salt and pepper, but this time I mixed in mustard too. It was very good!


Senapsrostad Blomkål

500 g blomkål, skurna i buketter
0,5 msk olja
1-2 msk senap
salt
svartpeppar
paprikapulver

Värm ugnen till 200 C. Blanda blomkålsbuketter med olja, senap och kryddor. Lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Baka i ca 30 minuter och vänd på dem halvvägs i gräddningen. Servera med srirachasås (sriracha blandat med majonnäs eller yoghurt).




Mustard Roasted Cauliflower

500 g cauliflower, cut into bouquets
0.5 tbsp oil
1-2 tbsp mustard
salt
black pepper
paprika powder

Heat the oven to 200 C. Mix cauliflower bouquets with oil, mustard and spices. Place them on a baking sheet lined with a baking paper. Bake for about 30 minutes and turn them halfway in the baking. Serve with sriracha sauce (sriracha mixed with mayonnaise or yogurt).