Saturday, July 14, 2018

Creamy Veggie Bolognese

Jag gillar det enkla när det kommer till mat. För att få maten att smaka gott kräver inte tiotals ingredienser, utan de mest vanliga kan göra en maträtt otroligt god. Ja, jag tror du förstår vad jag  menar. Här är en sådan maträtt, varsågod! 

I like it simple when it comes to food. To make the food taste good does not require dozens of ingredients, but the most common can make a dish incredibly good. Yes, I think you understand what I mean. Here is such a dish, you're welcome!


Creamy Veggie Bolognese

250 g mixed vegetables (bell pepper, carrot, leek, onion)
175 g soy mince
2 dl cooking cream
1-2 tsp mustard 
1 tbsp ketchup
1/4 tsp garlic powder
paprika powder
salt
black pepper

Fry the vegetables and soy mince in a skillet. Add cream, mustard and ketchuo and fry for 5 minutes. Season with garlic powder, paprika powder, salt and pepper.



Krämig Grönsaks Bolognese

250 g blandade grönsaker (paprika, morot, purjolök, lök)
175 g sojafärs
2 dl matlagningsgrädde
1-2 tsk senap
1 msk ketchup
1/4 tsk vitlökspulver
paprikapulver
salt
svartpeppar

Stek grönsakerna och sojafärsen i en stekpanna. Tillsätt grädde, senap och ketchup och stek i 5 minuter. Smaka av med vitlökspulver, paprikapulver, salt och peppar.


4 comments: