Vill du variera din bolognesesås kan jag rekommendera att testa att blanda i mango chutney. Den ger både en söt smak och styrka till såsen. Testa dig fram och tillsätt mera av chutney om du så vill. 

If you want to vary your bolognese, sauce I can recommend stirring in mango chutney. It gives both a sweet taste and spiciness to the sauce. Add more chutney if you want a stronger taste.


Bolognese with Mango Chutney

250 g mixed vegetables (bell pepper, carrot, leek, onion)
150 g soy mince
400 g tomato sauce
1,5 dl water
2 tbsp mango chutney
1-2 tsp mustard 
1/4 tsp garlic powder
paprika powder
salt
black pepper

Fry the vegetables and soy mince in a skillet. Add tomato sauce, water, mango chutney, mustard and cook for 15 minutes. Season with garlic powder, paprika powder, salt and pepper.



Bolognese med Mango Chutney

250 g blandade grönsaker (paprika, morot, purjolök, lök)
150 g sojafärs
400 g tomatsås
1,5 dl vatten
2 msk mango chutney
1-2 tsk senap
1/4 tsk vitlökspulver
paprikapulver
salt
svartpeppar

Stek grönsakerna och sojafärsen i en stekpanna. Tillsätt tomatsås, vatten, mango chutney, senap och låt sjuda i 15 minuter. Smaka av med vitlökspulver, paprikapulver, salt och peppar.