De här är små kex som påminner om både muffins och kex, mera som mjuka kex. Mycket goda, även utan glasyr. Perfekt med en kopp kaffe. 

These are small cookies reminiscent of both muffins and cookies, more like soft cookies. Very good, even without the glaze. Perfect with a cup of coffee.


Soft Chocolate Cookie Muffins 

50 g butter, soft
1 dl sugar
0.5 egg
1.25 dl flour
0,5 dk cocoa powder
0.5 tsp baking powder
topping: toffee spread and sprinkles / melted chocolate

Preheat oven to 175 degrees C and spray a mini muffin pan with cooking spray.
Stir together butter and sugar. Add the egg and mix. Add in flour, cocoa and baking powder and mix until combined. Roll the dough into balls and place each ball in the pan. Bake for 12-15 minutes. Remove from oven and let cool slightly. Top with toffee spread and sprinkles. 



Mjuka Choklad Kexmuffins

50 g smör, mjukt
1 dl socker
0,5 ägg
1,25 dl mjöl
0,5 dl kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
topping: toffee och strössel / smält choklad

Värm ugnen till 175 grader C och spraya en mini muffinsplåt med matlagningsspray.

Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och blanda. Tillsätt mjöl, kakaopulver och bakpulver och blanda tills de är kombinerade. Rulla bollar av degen och placera varje boll i plåten. Baka i 10-12 minuter. Ta bort från ugnen och låt svalna en aning. Toppa med toffee och strössel.