Åh dessa muffins blev så goda. Krämiga och kladdiga. Fyllningen är så len och mjuk och passar bra i chokladmuffins. Dessa går bra att frysa. 

Oh, these muffins are so good. Creamy and fudgy. The filling is so smooth and soft and fits perfectly in these chocolate muffins. You can even freeze these muffins.


Chocolate Peanut Butter Cheesecake Muffins
10 pcs

muffins:
100 g butter, soft
2 dl coconut sugar
2 eggs
2 dl wheat flour
1 dl cocoa powder
2 tsp baking powder
1 dl milk

cheesecake filling:
50 g cream cheese, at room temperature
0.5 dl peanut butter
2 tbsp coconut sugar
0,5 egg

For the cheesecake filling stir together cream cheese, peanut butter, sugar and egg until creamy. Set aside. For the muffins stir together butter and sugar. Add the eggs and mix well. Stir in flour, cocoa, baking powder and milk. Fill each muffin cup half full with the batter. Spoon approx. half a tbsp of the cream cheese filling over the batter. Spoon the remaining batter over the cream cheese filling. Bake for 15-18 minutes at 175 C. Let cool and decorate with peanut butter.



Choklad Jordnötssmör Cheesecake Muffins
10 st

muffins:
100 g smör, mjukt
2 dl kokossocker
2 ägg
2 dl vetemjöl
1 dl kakaopulver
2 tsk bakpulver
1 dl mjölk

cheesecake fyllning:
50 g färskost
0,5 dl jordnötssmör
2 msk kokossocker
0,5 ägg

För cheesecake fyllningen rör ihop färskost, jordnötssmör, socker och ägg tills krämigt. Ställ åt sidan.
För muffins rör ihop smör och socker. Tillsätt ägg och blanda väl. Rör i mjöl, kakao, bakpulver och mjölk. Fyll varje muffinsform halvfull med smet. Klicka i ca. en halv msk färskostfyllning över smeten. Lägg på den resterande smeten över färskostfyllningen. Baka i 15-18 minuter vid 175 C. Låt svalna och dekorera med jordnötssmör.