Om jag vill baka med alkohol i mina bakverk är Baileys den jag oftast väljer. Jag vill inte ha en för stark smak av alkohol i mina bakverk, men jag vill ändå att man anar en ton av alkohol. De här muffinsen blev precis som jag ville ha dem, saftiga, mycket smak av choklad och med en ton av Baileys.

If I want to bake with alcohol in my pastries, Baileys is the one I usually choose. I do not want to have too strong a taste of alcohol in my pastries, I want to have a hint of alcohol. These muffins turned out exactly as I wanted them, moist, deep flavor of chocolate and with a hint of baileys.


Baileys Chokladmuffins
5 st

50 g smör, mjukt 
1 dl kokossocker 
1 ägg 
1 dl vetemjöl 
0,5 dl kakaopulver
1 tsk bakpulver 
2 msk Baileys 
50 g Rolo, hackad

Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och blanda väl. Ha i mjöl, kakao, bakpulver och Baileys. Blanda till sist i chokladen. Fördela smeten i muffinsformar och grädda dem i 175 C i 12-15 minuter. 


Baileys Chocolate Muffins
5 pcs

50 g butter, soft
1 dl coconut sugar
1 egg
1 dl wheat flour
0.5 dl cocoa powder
1 tsp baking powder
2 tbsp Baileys
50 g Rolo, chopped

Stir together butter and sugar. Add the egg and mix well. Stir in flour, cocoa, baking powder and Baileys. Finally mix in the chocolate. Divide the batter into muffin cups and bake at 175 C for 12-15 minutes.