Det här muffinsen är något av de godaste jag bakat. Lite kladdiga och "fudgy" med mycket smak av choklad. Jag rekommenderar att baka dubbel sats :) 

These muffins are one of the best I baked. A little sticky and fudgy with a lot of chocolate flavor. I recommend you to bake a double batch :)



Tryffel Chokladmuffins
5 st

50 g smör, mjukt 
1 dl socker 
1 ägg 
1 dl vetemjöl 
0,5 dl kakaopulver
1 tsk bakpulver 
0,5 dl mjölk 
50 g Brunbergs chokladtryffel, hackad

Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och blanda väl. Ha i mjöl, kakao, bakpulver och mjölk. Blanda till sist i chokladen. Fördela smeten i muffinsformar och grädda dem i 175 C i 12-15 minuter. 



Truffle Chocolate Muffins
5 pcs

50 g butter, soft
1 dl sugar
1 egg
1 dl wheat flour
0.5 dl cocoa powder
1 tsp baking powder
0.5 dl milk
50 g Brunberg's chocolate truffle, chopped

Stir together butter and sugar. Add the egg and mix well. Stir in flour, cocoa, baking powder and milk. Finally mix in the chocolate. Divide the batter into muffin cups and bake at 175 C for 12-15 minutes.