Friday, May 18, 2018

Oat & Da Capo Cookies

Idag bjuder jag på sega havrekex med chokladbitar i. Jag använde mig av da capo choklad, som har smak av mörk choklad och rom. Men vilken choklad som helst funkar. 

Today, I give you a recipe for chewy oat cookies with chocolate pieces. I used da capo chocolate, which has a taste of dark chocolate and rum. But any chocolate will work.


Havre & Da Capo Kex

1,5 dl havregryn
3/4 dl mjöl
3/4 dl strösocker
0,5 dl kokossocker
0,5 dl da capo choklad, hackad 
3/4 tsk bakpulver
50 g smält smör
0,5 ägg

Blanda de torra ingredienser. Tillsätt smör och ägg. Blanda smeten tills den är slät. Rulla smeten till små bollar och lägg på en bakplåt. Grädda i 175 C grader ca 12 minuter. Kexen sprids i ugnen, så lämna tillräckligt med utrymme mellan kexen.




Oat & Da Capo Cookies

1,5 dl rolled oats
3/4 dl flour
3/4 dl sugar
0,5 dl coconut sugar
0,5 dl da capo, chopped
0,75 tsp baking powder
50 g melted butter
0,5 egg

Mix the dry ingredients. Add the butter and egg. Mix the batter until smooth. Roll the dough into small balls and place on a baking tray. Bake at 175 C degrees about 12 minutes. These cookies spread in the oven, so leave enough space between them.


No comments:

Post a Comment