Jag tycker att choklad är gott och har gärna choklad i bakverk. Här har jag använt geisha choklad som är en mjölkchoklad pralin med en krispig hasselnötsfyllning. 

I like chocolate and I like chocolate in baked goodies. Here I have used geisha chocolate which is a milk chocolate pralin with a crispy hazelnut filling.


Geisha Cookie Cups
12 pcs

50 g butter, soft
1 dl sugar
0.5 egg
1.5 dl flour
0.5 tsp baking powder
filling: geisha chocolate, Fazer

Preheat oven to 175 degrees C and spray a mini muffin pan with cooking spray. Stir together butter and sugar. Add the egg and mix. Add in flour and baking powder and mix until combined. Roll the dough into balls and place each ball in the pan. Bake for 12-15 minutes. Remove from oven and make wells in the center of each cookie. Fill the wells with geisha. 



Geisha Kexgrottor
12 st

50 g smör, mjukt
1 dl socker
0,5 ägg
1,5 dl mjöl
0,5 tsk bakpulver
fyllning: geisha choklad, Fazer

Värm ugnen till 175 grader C och spraya en mini muffinsplåt med matlagningsspray. Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och blanda. Tillsätt mjöl och bakpulver och blanda tills de är kombinerade. Rulla degen till bollar och placera varje boll i plåten. Baka i 12-15 minuter. Ta bort från ugnen och gör gropar i mitten av varje kaka. Fyll groparna med geisha.