Thursday, May 31, 2018

Creamy Bean Sauce

Det här är en bönsås som blir krämig av färskosten och får en god smak av senap. Såsen passar bra med kokt quinoa eller ris och sallad. 

This is a bean sauce that is creamy because of  the cream cheese and has a good taste of mustard. The sauce is delicious served with boiled quinoa or rice and salad.


Krämig Bönsås

100 g grönsaker (lök, purjolök, paprika, zucchini)
1 burk vita bönor, sköljda
400 g tomatsås
0,5 dl vatten
1 dl färskost, vitlök & örter
1-2 tsk senap
salt
svartpeppar

Lägg grönsakerna i en kastrull och stek dem en stund. Tillsätt, bönor, tomatsås och vatten, låt sjuda i 5 minuter. Blanda i färskost och senap. Låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.


Creamy Bean Sauce

100 g vegetables (onion, leek, peppers, zucchini)
1 can white beans, rinsed
400 g tomato sauce
0.5 dl water
1 dl cream cheese, garlic & herbs
1-2 tsp mustard
salt
black pepper

Put the vegetables in a saucepan and fry them for a while. Add beans, tomato sauce and water, let simmer for 5 minutes. Stir in cream cheese and mustard. Cook to a boil. Season with salt and pepper.

No comments:

Post a Comment