Sunday, January 14, 2018

Quorn fillet with Pesto, Cheese and Zucchini

Det här var ett experiment som blev lyckat. Quornfilée är rätt smaklösa i sig, så det är viktigt att krydda ordentligt. Pesto som jag använde ger mycket smak och jag använde även en smakrik ost. Tummen upp gör denna maträtt. 

This was an experiment that was successful. The quorn fillet is tasteless, so it's important to season properly. Pesto, which I used, gives a lot of flavor and I even used a tasty cheese. Thumbs up for this dish.


Quornfilé med Pesto, Ost och Zucchini 

quornfilé
pesto
skivad ost
zucchini

Skiva zucchinin tunt med en mandolin. Bre pesto på quornfiléerna och lägg på en ostskiva. Linda zucchiniskivor runt quornfiléerna. Stek dem i en stekpanna tills zucchinin fått färg och quornfiléerna är varma. 



Quorn fillet with Pesto, Cheese and Zucchini

quorn fillet
pesto
sliced cheese
zucchini

Slice the zucchini thinly with a mandolin. Spread pesto on the quorn fillets and put on a cheese slice. Roll zucchini slices around the quorn fillets. Fry them in a frying pan until the zucchini is golden brown and the quorn fillets are cooked through.

2 comments:

  1. Ser mycket gott ut:) Så synd att vi i Tel Aviv, som är en av ärldens mest veganvänliga städer, och har mera veganer i proportion än i andra städer, inte hittar quorn (fast allt annat nog;D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack! Ja, visst är det konstigt. Hoppas det kommer dit snart också.

      Delete