Monday, October 2, 2017

Oven-roasted Zucchini with Parmesan and Herbs

De här zucchiniskivorna är ett gott snacks eller så passar de bra som en sidorätt också. Zucchini är en ganska smaklös grönsak, så därför är det bra att använda en smakrik ost och örterna var pricken över i:et.

These zucchini slices are a good snack or they are good as a side dish as well. Zucchini is a rather tasteless vegetable, so it is good to use a strong cheese and the herbs gave the finishing touch.


Ugnsrostad Zucchini med Parmesan och Örter

1 zucchini, skivad
olja
salt
svartpeppar
parmesanost
torkade örter

Skölj zucchinin och skär den i 0,5 cm skivor. Lägg skivorna på en plåt och pensla skivorna med olja. Strö på salt och svartpeppar. Lägg på ost och örter. Rosta dem i 200 C i ca 15-20 minuter. 



Oven-roasted Zucchini with Parmesan and Herbs

1 zucchini, sliced
oil
salt
black pepper
parmesan
dried herbs

Rinse the zucchini and cut into 0.5 cm rounds. Place the rounds on a baking sheet and brush the slices with oil. Sprinkle with salt and black pepper. Add the cheese and herbs. Roast them at 200 C for about 15-20 minutes.

2 comments: