Saltiga muffins som passar bra till frukost när man vill ha nygräddat bröd. De är så goda varma med smör och ost på. Eller varför inte färskost och sylt. Dessa muffins håller sig saftiga i flera dagar och kan även frysas. 

Savoury muffins that are perfect for breakfast when you want freshly baked bread. They are so delicious warm with butter and cheese on. Or why not cream cheese and jam. These muffins stay moist for several days and can also be frozen.


Fullkorn & Havtornsmuffins
6 st

2 dl fullkornsmjöl
1 dl havregryn
2 msk Day Break pulver (malda linfrön & havtorn), Love Arctic
1 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
1 dl mjölk
1 dl kvarg
1 msk olja

Blanda de torra ingredienserna i en skål. Tillsätt mjölk, kvarg och olja och blanda till en slät smet. Fördela smeten mellan 6 muffinsformar och toppa med pumpafrön. Grädda muffinsen i 220 C i ca 20 minuter. 



Whole Grain & Sea Buckthorn Muffins
6 pcs

2 dl whole grain flour
1 dl oats
2 tbsp Day Break Powder (Milled Flaxseed & Sea Buckthorn), Love Arctic
1 tsp baking powder
1/4 tsp salt
1 dl milk
1 dl quark
1 tbsp oil

Mix the dry ingredients into a bowl. Add milk, quark and oil and mix to a smooth batter. Distribute the batter between 6 muffin molds and top with pumpkin seeds. Bake the muffins at 220 ° C for about 20 minutes.