Saturday, August 19, 2017

Portabello filled with Spinach Chickpeas and Goat Cheese

Att äta fyllda grönsaker är gott och har man t.ex. överbliven sås passar det bra att fylla grönsaker med den. I dagens recept fyllde jag portabellosvamp med olika grönsaker, spenat, kikärter och getost. Mycket gott blev det :)

Eating stuffed vegetables is yummy and you have left-over sauce, it is perfect to fill vegetables with it. In today's recipe, I filled portabellos with mixed vegetables, spinach, chickpeas and goat cheese. It was very good :)


Portabello fylld med Spenat Kikärter och Getost

1 msk hackad röd lök
6 kuber fryst spenat
2 dl blandade grönsaker
1,5 dl kikärter
salt
svartpeppar 
vitlökspulver
getost

portabello svampar

Värm ugnen till 200 C. Bryt av fötterna på svamparna och skrapa bort lamellerna med en tesked. Lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper och värm i ugnen i 10 minuter. Medan svamparna är i ugnen gör du fyllningen. Stek lök och fryst spenat i en stekpanna i ca 5 minuter. Tillsätt grönsaker, kikärter och getost och stek i ytterligare 5 minuter. Krydda efter smak. Töm svamphattarna på vätska och fyll dem med röran. Grädda i 10-15 minuter.



Portabello filled with Spinach Chickpeas and Goat Cheese

1 tbsp chopped red onion
6 cubes frozen spinach
2 dl mixed vegetables
1.5 dl chickpeas
salt
black pepper
garlic powder
goat cheese

Portabello mushrooms

Heat the oven to 200C. Scrape the gills out of the mushroom caps and remove the stem. Place them on a baking sheet lined with baking paper and heat in the oven for 10 minutes. While the mushrooms are in the oven, make the filling. Fry onion and frozen spinach in a frying pan for about 5 minutes. Add vegetables, chickpeas and goat cheese and cook for another 5 minutes. Season to taste. Drain any juice that has formed in the mushrooms and fill them with the veggie mixture. Bake for 10-15 minutes.

No comments:

Post a Comment