Tuesday, August 15, 2017

Pesto Pearl Couscous with Cherry tomatoes and Mozzarella

En fräsch och god sommarsallad som kan ätas varm eller kall, god oberoende. Dessutom är den en perfekt sallad att ta med på picknick. Pesto, tomat och mozzarella är en klassisk kombo. 

A fresh and tasty summer salad that can be eaten hot or cold, good either way. In addition, it's a perfect salad for picnics. Pesto, tomato and mozzarella are a classic combo.



Pesto Pärl Couscous med Körsbärstomater och Mozzarella
2 portioner

pärlcouscous för 2 personer
10 körsbärstomater, delade
pesto, efter smak
125 g mozzarella
basilika till dekoration

Börja med att koka couscous enligt förpackningens anvisningar. Stek tomaterna i en stekpanna tills de är mjuka. Blanda sedan pesto och tomaterna med couscous, smaksätt med salt och peppar. Lägg upp på fat och toppa med bitar av mozzarella, och lite mer pesto och färsk basilika.



Pesto Pearl Couscous with Cherry tomatoes and Mozzarella
2 servings

pearl couscous for 2 persons 
10 cherry tomatoes, divided
pesto, to taste
125 g of mozzarella
basil for decoration

Start by boiling the couscous according to the instructions on the package. Fry the tomatoes in a frying pan until they are soft. Then mix pesto and tomatoes with couscous, season with salt and pepper. Put the couscous on plates and top with pieces of mozzarella, and a little more pesto and fresh basil.

2 comments: