Den som äter tofu vet att den är väldigt smaklös i sig och kräver kryddor för att bli god. Jag doppade min tofu i jordnötssmör med smak av honung och chili. Blev riktigt gott och man smakar mycket chili i detta jordnötssmör.

Those who eat tofu know that it is very tasteless and requires spices to be good. I dipped my tofu in peanut butter with the taste of honey and chili. Was really good and you taste a lot of chili in this peanut butter.



Baked Chili Peanut Butter Tofu

250 g firm tofu, diced 
3 tbsp honey & chili peanut butter 
3 tbsp water
a pinch of salt
sesame seeds

Mix peanut butter, water and salt in a bowl. Add the tofu and gently mix so they get coated. Spread the tofu out on a lined baking sheet and sprinkle with sesame seeds. Bake for 20 minutes or until golden brown. 





Ugnsbakad Chili Jordnötssmör Tofu

250 g fast tofu, tärnad
3 msk honung & chili jordnötssmör
3 msk vatten
en nypa salt
sesamfrön

Blanda jordnötssmör, vatten och salt i en skål. Tillsätt tofu och blanda försiktigt så att de blir belagda. Lägg tofun på en bakplåtspappersklädd plåt och strö på sesamfrön. Grädda i 20 minuter eller tills gyllenbruna.