En matigare sallad får du när du använder t.ex ris eller quinoa som bas. Min sallad kan ätas varm eller kall, båda alternativen är goda. En mycket fräsch sommarsallad.

You get a more saturating salad when using rice or quinoa as a base. My salad can be eaten hot or cold, both options are good. A very fresh summer salad.


Grönsaks Halloumisallad

3 paprikor, strimlade
1 zucchini, hackade och delade
2 röda lökar, delade
olja
salt
svartpeppar

kokt ris-quinoa-spelt
1 paket stekt halloumi

Värm ugnen till 200 C. Lägg grönsakerna på en plåt och häll på olja, salt och peppar. Rosta grönsakerna i 20-30 minuter. Under tiden koka risblandningen och stek halloumin. Blanda sedan risblandningen tillsammans med grönsakerna och halloumin. Pressa på ev. lite citronjuice. Servera med hummus. 


Vegetable Halloumi Salad

3 bell peppers, shredded
1 zucchini, chopped and divided
2 red onions, halved
oil
salt
black pepper

boiled rice-quinoa-spelt
1 packet of fried halloumi

Heat the oven to 200 C. Place the vegetables on a baking sheet and pour on oil, salt and pepper. Roast the vegetables for 20-30 minutes. In the meantime boil the rice mixture and fry the  halloumi. Then mix the rice mixture together with the vegetables and halloumi. Drizzle on some lemon juice if you want. Serve with hummus.