Jag hade överblivet kokt ris, så jag använde det till att göra tofubiffar med smak av soltorkad tomat. Biffarna får mycket smak av tomaterna och passar bra att ha i hamburgare. Enkelt och gott!

I had left-over cooked boiled rice, so I used it to make tofu patties with a taste of sun-dried tomato. The patties get a lot of flavor from the tomatoes and are good in a burger. Simple and good!



Tofu Soltorkad Tomatbiffar
4 st

280 g fast tofu
3 dl kokt ris
2 msk röd lök, hackad
5 soltorkade tomater, hackade
salt
svartpeppar
vitlökspulver
oregano

Mixa todu och ris med en stavmixer. Blanda sedan i resterande ingredienser. Krydda efter smak. Forma smeten till fyra biffar och lägg dem på en plåt klädd med bakpapper. Grädda i 175 C i 30 minuter. 



Tofu Sun-dried Tomato Patties
4 pcs

280 g firm tofu
3 dl boiled rice
2 tbsp red onion, chopped
5 sun-dried tomatoes, chopped
salt
black pepper
garlic powder
oregano

Mix tofu and rice with a hand blender. Then stir in the remaining ingredients. Season to taste. Form the batter into four patties and place them on a baking sheet lined with parchment paper. Bake at 175 C for 30 minutes.