Saturday, April 29, 2017

Quark Oat Tea Bread

Ni kanske minns att jag för en tid sedan gjorde dessa krämigt goda bröd. Den här gången valde jag att använda kvarg istället för creme fraîche och det blir gott så också. Men de får inte den där samma krämiga, smälta-i-munnen smaken och de har en aning syrlig smak. Men mycket goda med kvarg också. 

You may remember that I recently made these creamy yummy bread. This time, I chose to use quark instead of creme fraîche and they are good as well. But they will not have that same creamy, melt-in-your mouth taste and has a slightly sour taste. But I really liked them with quark too.



Kvarg Havre Tebröd
4 st små

100 g kvarg
2 dl havregryn
0,5 tsk salt
1/4 tsk bakpulver
persilja

Blanda alla ingredienser i en bunke. Forma till platta runda bröd. Grädda i 200 C i ca 12-15 minuter. 



Quark Oat Tea Bread
4 small

100 g quark
2 dl oats
0.5 tsp salt
1/4 tsp baking powder
parsley

Mix all ingredients in a bowl. Shape into flat round breads. Bake at 200 C for about 12-15 minutes.

2 comments: