Last weekend I made almond pancakes for breakfast. And to make them more luxurious we topped them with whipped cream and strawberry jam. Yummy, so, so good! As a sweetener I use my favorite stevia sugar from Good Good, but you can use what you have on hand.
Glutenfria Mandelplättar
7 st
2 ägg
1,5 dl mandelmjölk
1,5 dl mandelmjöl
3 msk potatismjöl
2 msk steviasocker, Good Good Via Health
1/4 tsk salt
Vispa för hand ihop alla ingredienser. Låt smeten stå 5-10 minuter. Värm en stekpanna och stek plättar i smör / kokosolja.
Gluten-Free Almond Pancakes
7 pcs
2 eggs
1.5 dl almond milk
1.5 dl almond flour
3 tbsp potato flour
2 tbsp stevia sugar, Good Good Via Health
1/4 tsp salt
Whisk by hand all the ingredients together. Let the batter sit for 5-10 minutes. Heat a pan and fry the pancakes in butter / coconut oil.
6 Comments
Så galet gott, måste lagas till helgen då man verkligen kan sitta lääänge och njuta av livets goda. Ha en fin dag och dina bilder och recept är fantastiska. Kramisar Tina
ReplyDeleteTack snälla Tina och kram tillbaka!
DeleteVilka fina plättar,tack för recept:)
ReplyDeleteTack så mycket Jael!
DeleteSer väldigt inbjudande ut.
ReplyDeleteTack, de var mycket goda!
Delete