Mjuka kex med smak av jordnötssmör och kaffe är inte så tokigt det :) Och tar man en kopp kaffe med dem har man en perfekt fikastund. Vill man ha mer knapriga kex går det säkert genom att förlänga gräddningstiden. 

Soft cookies with the taste of peanut butter and the coffee is not so bad :) And if you take a cup of coffee with them you have the perfect coffee break. If you want more crunchy cookies you could extend the baking time.


Peanut Butter Espresso Cookies
15 small cookies

0.5 tbsp ground flaxseeds
1.5 tbsp water
1 dl crunchy peanut butter
1 dl coconut sugar
1.5 tsp finely ground espresso
0.5 tsp baking powder
pinch of salt

Preheat the oven to 175° C degrees. Line a baking sheet with parchment paper.
In a bowl mix ground flaxseeds with water, let sit for 5 minutes. Add peanut butter, sugar, espresso, baking powder and salt and mix until combined. Roll dough into small balls and flatten them slightly. Bake them for 5-6 minutes. Let cool. 




Jordnötssmör Espressokex
15 små kex

0,5 msk malda linfrön
1,5 msk vatten
1 dl crunchy jordnötssmör
1 dl kokossocker
1,5 tsk finmald espresso
0,5 tsk bakpulver

nypa salt

Värm ugnen till 175 ° C grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. I en skål blanda malda linfrön med vatten, låt stå i 5 minuter. Blanda sedan i jordnötssmör, socker, espresso, bakpulver och salt. Rulla degen till små bollar och platta till dem lätt. Baka kexen i 5-6 minuter. Låt svalna.