Vill du har riktigt saftiga och chokladiga brownies, som dessutom är sockerfria och glutenfria, gör dem med riven zucchini och god choklad. Jag rev min zucchini ganska grovt, men om man vill att zucchinin inte skall synas, så kan man riva den finare. Jag pressade bort lite av vätskan från zucchinin, men inte mycket, för du vill få saftiga brownies. Jag har testat sötningsmedel från olika märken och nu har jag hittat min favorit från Good Good by Via Health.

Do you want really moist and chocolaty brownies, which are also sugar-free and gluten-free, make them with grated zucchini and good chocolate. I grated my zucchini coarsely, but if you want smaller pieces, you can grate it finer. I squeezed out some of the liquid from the zucchini, but not much, because you want to get moist brownies. I have tried sweeteners from different brands and know I have found my favourite from Good Good by Via Health.


Zucchini Chocolate Brownies

100 g coarsely grated zucchini
6 tbsp almond flour
3.5 tbsp unsweetened cocoa
3 tbsp Good Good sweetener with stevia
1 tbsp coconut oil, melted
1 egg
0.5 tsp baking powder
unsweetened chocolate chips to taste

Preheat the oven to 175 °C. Grate the zucchini and squeeze out a little liquid. Mix all the ingredients in a bowl and pour the batter in a baking tin (12 x 12 cm) lined with parchment paper. Bake for about 30 minutes. Let cool completely. 



Zucchini Chokladbrownies

100 g grovt riven zucchini
6 msk mandelmjöl 
3,5 msk kakaopulver 
3 msk Good Good sötningsmedel med stevia
1 msk kokosolja, smält 
1 ägg (55 g)
0,5 tsk bakpulver
osötade chokladchips

Värm ugnen till 175 ° C. Riv zucchinin och pressa ur lite vätska. Blanda alla ingredienser i en skål och häll smeten i en kakform (12 x 12 cm) klädd med bakplåtspapper. Grädda i ca 30 minuter. Låt svalna helt.